Forum
- pur si simplu -
|
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune
Nu sînteti conectat.
|
|
?? Sayyadina
Cont Sters
Inregistat: 07-12-2008
|
|
I won't go away Right here I'll stay
Stand silent in flames Stand tall 'till it fades
Shoot me again I ain't dead yet
Shoot me again ------------------ Wake the sleeping giant Wake the beast Wake the sleeping dog No, let hïm sleep
Shoot me again - Metallica... forever!
|
|
| 13-01-2009 00:14:28 |
|
|
?? traven
Cont Sters
Inregistat: 18-06-2008
|
|
Sayyadina a scris:
I won't go away Right here I'll stay
Stand silent in flames Stand tall 'till it fades
Shoot me again I ain't dead yet
Shoot me again ------------------ Wake the sleeping giant Wake the beast Wake the sleeping dog No, let hïm sleep
Shoot me again - Metallica... forever! |

Wow !!!... O doamna (in cel mai apreciativ sens al cuvantului) care, cu adevarat atipica (confirmand dealtfel afirmatia din profilul inscris pe site ), la insusirile prezentate in autodescriere adauga si pasiunea pentru literatura S.F. (probata de raspunsul la un comentariu ), iar prin postarea pe care o citez (destul de surprins, recunosc ), prezinta (ca facand parte din lista preferintelor muzicale) adevaratul "sound" al celor de la Metallica (adica dincolo de comercialele The unforgiven sau Nothing else matters;... "les connaisseurs"  vor intelege, desigur, ce vreau sa spun ). Nu-mi ramane decat sa ridic o palarie simbolica in fata acestor din ce in ce mai consistente dovezi ale unei personalitati care, dupa toate aparentele, chiar sparge multe tipare...
Iar privitor la prezenta Sayyadinei pe forum... sa speram ca se va adeveri declaratia continuta de primele doua versuri pe care le-a citat/postat    ...
Dupa acest... "aproape comentariu la profil"    , on topic, o piesa pe care chiar imi propusesem candva sa o ascult si "live", dar, din pacate, trupa s-a destramat   :
TRAVKA - Corabia nebunilor
Urca ultragiata regina la bordul meu Nu-ti fie teama, nu ezita. Alege fara ruga destinatia mea Aici poti evada, poate fi povestea ta.
Refren: Corabia nebunilor, corabia mea Corabia nebunilor, corabia mea Fara reguli, fara bagaj, in placeri...sa te lasi Aici poti evada, poate fi povestea ta.
Sa ne lasam dar mintea-n priza, sa pluteasca Privind la stele cum cad ori ne vegheaza. Poti sa faci si copii daca vrei Da! Prima insula sa populezi cu ei. Eu nu te vreau materna, plangacioasa, Te plac cum esti: o pacatoasa!   
Refren: ...
Delfinii in furtuna ne vor canta Si o sa-ti spun si taina mea, nu dispera. Pamantul e acolo, aproape, undeva. [...]
P.S. ...uitasem  :

Ultima modificare facuta de traven (13-01-2009 08:22:01)
|
|
| 13-01-2009 02:17:58 |
|
|
?? Sayyadina
Cont Sters
|
|
"dovezi ale unei personalitati care, dupa toate aparentele, chiar sparge multe tipare..."
Well, I've been to Hastings and I've been to Brighton, I've been to Eastbourne too. So what, so what.
So what! - Metallica

|
|
| 13-01-2009 11:59:14 |
|
|
?? Sayyadina
Cont Sters
|
|
Look inside your head and find, tell me now and it's all in your mind Look inside your head and find a way deep inside and it's all in your mind
It's all in your mind It's all in your mind
Iron Maiden
|
|
| 13-01-2009 15:07:38 |
|
|
?? Sayyadina
Cont Sters
|
|
No life's so short that it never learns No flame so small that it never burns No page so sure that it never turns And I'm out here, waiting I don't understand what you want me to be It's the dark you're hating, it's not who I am But I know that it's all that you see
Not what you see - Savatage
|
|
| 13-01-2009 16:39:50 |
|
|
?? Sayyadina
Cont Sters
|
|
Load up on guns and Bring your friends It's fun to lose And to pretend She's over bored And self assured Oh no, I know A dirty word
Smells like teen spirit - Nirvana
|
|
| 13-01-2009 17:02:49 |
|
|
?? Sayyadina
Cont Sters
|
|
De gustibus... 
|
|
| 13-01-2009 17:05:48 |
|
|
?? traven
Cont Sters
|
|
Xtremul a scris:
In ciuda pretzuirii... generaliste de care se bucura din parte-mi atit cumatrul moebius (scuze, traven ) cit si amica-mi virtuala sayyadina, ma autodeclar anti-fan absolut Metallica (si a oricaror altor formatii pe tiparul lor... ala emitzator de ZGOMOTE  hihihi). Indiferent de eventualul mesaj prezent in textele lor - mesaj anulat total (dupa mine ), de "ambalajul" lor muzical. Asta-i viatza... si astia sintem (divershi). 
P.S. Nu ma-njurati prea tare, n-am pretentii de infailibilitate - desi pe vremuri... imemoriale am... chiar facut muzica (rock/pop/R&B, pe linga chitara clasica), si nu doar in formatia liceului Gh.Lazar (1972-75), ci intr-o vreme chiar in trupe mai cu staif. Gusturile nu se discuta oricum, fiecare cu al lui, clar.  |

Coane, sunt departe de a ma erija intr-un... Procust muzical   , deci chiar n-am nici o problema cu parerile divergente (exceptand manelele care reprezinta cea mai de jos treapta pe scara valorica muzicala, practic vorbim de "lături" muzicale care promoveaza incultura, agramatismul si un sistem de valori bazat doar pe simturi primare, dar e evident ca nu e cazul in ceea ce priveste gusturile tale). Chestia era doar ca ma bucuram, motivat fiind de faptul ca pe acest topic a mai aparut cineva care promoveaza muzica pe care o ascult si eu cu cea mai mare placere, mai ales ca directia din care vin "intaririle" este destul de surprinzatoare ... Iar privitor la"ambalajul" muzical de care ziceai... "... rock 'n' roll ain't no riddle man. To me it makes good, good sense Good sense Ow Oooh yeah [...] Rock 'n' roll ain't noise pollution Rock 'n' roll ain't gonna die Rock 'n' roll ain't noise pollution Rock 'n' roll it will survive Yes it will, ha ha ha ha..."  
AC/DC - Rock and roll ain't noise pollution

P.S....In plus, ia uite ce zicea si moebius ala , daca tot l-ai pomenit   :
... lasand la o parte muzica simfonica ( unde sunt alte instrumente ) , in jazz si in rock sunt prezenti toti instrumentistii de top contemporani (exceptii, daca exista, sunt extrem de rare ), ceea ce cred ca spune destul de mult despre calitatea muzicii. ... Faptul ca rock-ul nu este "digerabil" pentru toata lumea ... este doar o chestie de educare a gustului muzical, care la toti este "setat" initial pe partea de muzica asa zis comerciala... Si chiar cu riscul de a parea demagog, afirm cu toata convingerea ca rock-ul tine de spiritul liber, neimblanzit ... De exemplu, de ce credeti oare ca orice filmulet care prezinta sporturi extreme are ca si coloana sonora muzica rock ?!? ...
  ...
Ultima modificare facuta de traven (14-01-2009 09:07:22)
|
|
| 13-01-2009 17:17:27 |
|
|
?? traven
Cont Sters
|
|
Si totusi, cum iti explici faptul ca instrumentistii care ocupa primele locuri in privinta virtuozitatii (evident, ma refer la instrumentele specifice genului) sunt concentrati exact in zona pe care tu nu o consideri muzica ?!?...

Ultima modificare facuta de traven (14-01-2009 09:08:13)
|
|
| 13-01-2009 17:49:01 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
Inregistat: 23-12-2007
|
|
Sayyadina a scris:
De gustibus...  |
pai io ce ziceam? 
|
|
| 13-01-2009 18:06:57 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
Xtremul a scris:
traven a scris:
Si totusi, cum iti explici faptul ca instrumentistii care ocupa primele locuri in privinta virtuozitatii (evident, ma refer la instrumentele specifice genului) sunt concentrati exact in zona pe care tu nu o consideri muzica ?!?... |
Nici vorba - E POVESTI/trucaje si astea (promovate, evident, de aceleasi structuri interesate sa rastoarne valorile cu curu-n sus in toate domeniile). Cind ai toate pirghiile, sa promovezi nonvaloarea (de la Eminem ori Ozzy Osbourne pin'la Metallica sau Oasis - exemple date la nimereala, din sute posibile) e Xtrem de simplu. Revin imediat cu exemple - acu-s cam fugarit p-acilea (de nimfomana coana Lenutza cu teul, evident ) |
Pe scurt: au fost si chiar mai sint intr-adevar unii instrumentisti buni in segmentul asta de "muzica" (ghilimele puse deloc intimplator ) - doar aia de ne manipuleaza planetar creierasii n-or sa-l promoveze pe Petre Geambeishu si formatia Star 2000!!!!  
O scurta privire retrospectiva (Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan, B.B.King, Ian Akkerman, Paco de Lucia etc), dar si... prospectiva (Monte Montgomery, Brad Paisley etc) asupra marilor chitaristi recunoscuti unanim (si nu doar de fanii unui anume curent muzical) poate convinge insa mai mult decit orice altceva ca "virfurile" fac, totusi, MUZICA .
Ultima modificare facuta de Xtremul (13-01-2009 18:30:14)
|
|
| 13-01-2009 18:17:05 |
|
|
?? Sayyadina
Cont Sters
|
|
Am sa raspund aici ( am fost destul ontopic) chemarii (come out, come out...) unei persoane cu care am certe afinitati...muzicale : I have a feeling we're not in Kansas anymore....
|
|
| 13-01-2009 19:05:45 |
|
|
?? traven
Cont Sters
|
|
Coane Xtrem, as putea sa-ti insir, in replica, liste nu tocmai scurte (continand nume ale unor artisti ai genului rock a caror activitate este recunoscuta si apreciata la un nivel la care e clar ca nu se poate ajunge decat printr-o valoare deosebita), dar nu vad sensul continuarii unei polemici in care opiniile sunt prea ferme pentru a putea fi schimbate printr-o discutie mentinuta la nivel de generalitati, cu atat mai mult cu cat subiectul fiind muzica, o analiza concreta ar implica un suport audio. Pe langa asta, n-as putea spune ca nu te si inteleg intr-o mica masura, pentru ca odata cu trecerea timpului, rockul a devenit (in general) din ce in ce mai dur;... insa, sincer, chiar daca black metalul (de exemplu) a trecut deja de limitele in care mi se inscriu preferintele, nu mi se pare "fair" sa ma apuc sa-l neg doar pentru ca mie personal nu-mi transmite nimic. Parca prea te-ai "turat" , inversunandu-te sa intinzi rockul tocmai in patul lui nea' Procust ala de care pomeneam intr-o postare anterioara ... Practic, prin postarile mele de pe acest topic nu incerc decat sa fac "lumea" indeajuns de curioasa incat sa asculte macar odata piesele promovate, pentru a nu le respinge aprioric; daca/in ce masura ele transmit ceva ascultatorului... evident ca tine de natura fiecaruia .
P.S.   ... Si pana la urma, hai sa fim seriosi   ; ma uit la fotografia pe care ai atasat-o profilului... si ce vad (?!?)... motoare si un biker, in motorcycle jacket, care-si aprinde o tigara... Mai lipsesc doar niste beri si sa fiu al evilului daca imaginea nu s-ar "asorta" perfect cu exact muzica pe care o "hulesti"   ...

Ultima modificare facuta de traven (14-01-2009 09:10:45)
|
|
| 13-01-2009 19:52:53 |
|
|
?? Sayyadina
Cont Sters
|
|
Iar daca plantelor nu le place acest gen de muzica...so be it! In fond, cine-i poate cere mai mult unei plante?
|
|
| 14-01-2009 09:51:04 |
|
|
?? Sayyadina
Cont Sters
|
|
Bringing down the walls of wonderland Just another high-brow cowboy telling me Everything and everyone and all the things I ought to be Here I am, your demolition man ..............................................
Destination anywhere So far gone, I'm almost there Can't you see I can't deny I'm out of here like I'm on fire
Demolition man - Def Leppard
|
|
| 14-01-2009 10:56:37 |
|
titmouse Femeie
Am mereu ceva de spus
Inregistat: 17-03-2008
|
|
Gusturile muzicale nu depind numai de educatie , Traven , ci in mare masura si de structura interioara a fiecaruia . Am ascultat cateva bucati instrumentale din Iron Maiden si sunt absolut exceptionale . Ca si Nirvana de altfel , care-mi place foarte mult. In ce priveste virtuozitatea muzicienilor si instrumentele , detest orice amestec de natura "electronica" in muzica...pentru mine nu este o muzica "cinstita"...ma minte . Imi plac instrumentele clasice ...asa cum se aud ele ...chitara , vioara , violoncelul , etc , etc , etc ...sunetele curate . Asta numesc eu muzica adevarata .Pentru mine mari instrumentisti sunt cei care folosesc instrumente cinstite . Nimic nu suna mai frumos pentru mine decat Rondo Andantino la Concertul nr.5 in A minor de PAGANINI . Facem un targ ? Ascult eu Metallica pentru voi si ascultati voi pentru mine ADAGIO LA CONCERTUL PENTRU VIOARA NR.1 de BRUCH . Ca si plantele ...care este...trebuieste sa traieste . Sayadyna , bine-ai venit pe forum printre noi !
ps. Sayadina , ii poti cere foarte multe unei plante .Si daca te ajuta , nu-ti cere nici "reciprocitate" , nici "recunostinta" .
Ultima modificare facuta de titmouse (14-01-2009 11:26:58)
|
|
| 14-01-2009 11:22:16 |
|
|
?? Sayyadina
Cont Sters
|
|
Multumesc pentru urare. In ce ma priveste, prefer sa ascult Wagner. Iar in privinta "cererilor" adresate unei plante, prefer sa ma abtin. Nu cunosc nimic despre acest subiect.
|
|
| 14-01-2009 11:47:59 |
|
|
?? NJD
Cont Sters
Inregistat: 18-08-2005
|
|
Sayyadina a scris:
Am sa raspund aici ( am fost destul ontopic) chemarii (come out, come out...) unei persoane cu care am certe afinitati...muzicale : I have a feeling we're not in Kansas anymore.... |
I don't believe you could've her me, however, I so you manytimes reading the forum and hopping you'll have the guts to start posting. You have, even though is only for the music topic at this time. Welcome
|
|
| 14-01-2009 13:45:33 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
traven a scris:
Coane Xtrem, as putea sa-ti insir, in replica, liste nu tocmai scurte (continand nume ale unor artisti ai genului rock a caror activitate este recunoscuta si apreciata la un nivel la care e clar ca nu se poate ajunge decat printr-o valoare deosebita), dar nu vad sensul continuarii unei polemici in care opiniile sunt prea ferme pentru a putea fi schimbate printr-o discutie mentinuta la nivel de generalitati, cu atat mai mult cu cat subiectul fiind muzica, o analiza concreta ar implica un suport audio. Pe langa asta, n-as putea spune ca nu te si inteleg intr-o mica masura, pentru ca odata cu trecerea timpului, rockul a devenit (in general) din ce in ce mai dur;... insa, sincer, chiar daca black metalul (de exemplu) a trecut deja de limitele in care mi se inscriu preferintele, nu mi se pare "fair" sa ma apuc sa-l neg doar pentru ca mie personal nu-mi transmite nimic. Parca prea te-ai "turat" , inversunandu-te sa intinzi rockul tocmai in patul lui nea' Procust ala de care pomeneam intr-o postare anterioara ... Practic, prin postarile mele de pe acest topic nu incerc decat sa fac "lumea" indeajuns de curioasa incat sa asculte macar odata piesele promovate, pentru a nu le respinge aprioric; daca/in ce masura ele transmit ceva ascultatorului... evident ca tine de natura fiecaruia .
P.S.   ... Si pana la urma, hai sa fim seriosi   ; ma uit la fotografia pe care ai atasat-o profilului... si ce vad (?!?)... motoare si un biker, in motorcycle jacket, care-si aprinde o tigara... Mai lipsesc doar niste beri si sa fiu al evilului daca imaginea nu s-ar "asorta" perfect cu exact muzica pe care o "hulesti"   ...
http://xs133.xs.to/xs133/08470/anti_man ... gif.xs.jpg |
Nici nu vreau sa fie o "disputa" asta, cumetre traven (notiune care implica tentativa de convingere ori chiar prozelitism din partea cuiva).  Pur si simplu (imi) explicam de ce nu-mi place genul asta de muzica (rockul "dincolo de-o limita" - oricum sint atit de relative demarcatiile-ntre genuri si subgenuri muzicale ). OK, de acord ca si Iadul trebuie pina la urma sa aiba o reprezentare muzicala (si poate ca toti ar trebui sa probam cumva in devans senzatiile d-acolo , ascultind "metaloizi"). Cit despre asocierea instabilului obiect miscator pe doua roti numit motocicleta si un anume stil de viata (implicind nu doar hard/metal/rock, ci si diverse prafuletze , ierburi , lantzuri, violentza, swing, tatuaje en-gros si alte nastupenii), cred ca-i doar un clisheu hollywoodian care, din nefericire, nu doar ca s-a infipt iremediabil in capu' plebei care-si traieste fictiv un surogat de viata-n fatza TV-ului, dar a devenit chiar cumva "obligatoriu" pentru toti aspirantii la statutul de "biker" ... adevarat (ca tot de face exces de atributul asta in toate judecatile de valoare). Tema-i oricum mai vasta (de 5 ani o tot disec prin editoriale si schimburi de opinii cu bikerii din toata Romanica... si tot n-am epuizat-o), d-aia poate merita sa revin asupra ei (macar ca un gen de studiu al psihologiei maselor). P.S. Bikeru' ala din poza sint chiar JE - asta nu inseamna totusi ca ar trebui sa am si enshpe tatuaje (imi respect macar o tzira corpul), nici sa trag oarece pe nas (fumatu-i cred suficient ca sa-mi mentina indicele viciilor la nivel constant ) si nici sa ascult prea multi, dizarmonici si acutzi decibeli (si timpanele merita cit de cit respectate  ).
Ultima modificare facuta de Xtremul (14-01-2009 15:32:06)
|
|
| 14-01-2009 14:49:35 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
Lasind acu' gluma deoparte, chere Diorelle, chiar o sa caut si-o sa postez rezultatele unor studii serioase in sensul asta efectuate pe OAMENI.  Referitoare nu doar la surditatea (temporara ori definitiva) indusa de ascultarea in general a muzicii la volum mare (chestie valabila si pt. mersul cu motorul la viteze mari si fara dopuri speciale pt. urechi - castile moto, chiar cele mai bune, sint f. zgomotoase la peste 160-180 km/h, iar cele mai ieftine - chiar la 100 km/h). Ci si la efectele fiziologice si psihologice ale diverselor stiluri de muzica, asupra a diversi subiecti.
Ultima modificare facuta de Xtremul (14-01-2009 15:27:06)
|
|
| 14-01-2009 15:17:16 |
|
diorella Femeie
Nou venit
Inregistat: 12-11-2008
|
|
Da, glumeam, dar fara sa te contrazic, totusi! (Precizez, ca sa nu fie vreo confuzie, doamne fereste! ) Interesant ca un coleg din SUA incerca sa ma convinga - pe mine!, probabil ca vorbeam numai lucruri destepte, de a decis ca subiectul ma viza in mod expres - ca muzica rap tampeste. Da, zic, si ce daca? Interzici tot ce aduce a rap? Dupa mine, n-au decat, dar ce te faci cu toti acei care nu pot asculta numai Mozart toata ziua (apropo, cine ar fi presupus ca vacutele sunt fiinte atat de delicate, incat sa-l prefere pe micul geniu tuturor celorlalti muzicieni si, culmea, sa nu indrazneasca sa ne spuna acest lucru, decat prin... metafora lactatiei!)? Grea intrebare, in opinia mea. S-a constatat ca Mozart stimuleaza inteligenta (sau cam asa ceva, sper ca tu ai mai multa informatie), dar cine se grabeste, azi, sa-si dezvolte inteligenta? Cine mai pune pret pe asa ceva? 
Acum, serios. Ritmicitate excesiva (care desfiinteaza aproape detot linia melodica), versuri simpliste (in mod special, un fel de ura pentru metafora), repetitivitate chinuitoare, monotonie aiuritoare... - daca astfel de "ticuri" sunt prezente intr-o lucrare muzicala, nu m-as mira ca efectul sa fie "tembelizator" (sau, cel putin, sa obstructioneze lactatia unor mamifere)... Altfel, cred ca lucrari bune se pot intampla in orice gen de muzica (astept si eu sa aud o manea "ascultabila pana la capat", de exemplu)...
Ultima modificare facuta de diorella (14-01-2009 15:56:40)
|
|
| 14-01-2009 15:38:27 |
|
diorella Femeie
Nou venit
|
|
Aaa.., poveste veche: nu te pui cu "subconstientul colectiv", cum nu te pui cu "gura lumii". Dar poti sa-ti pui sperantele in "constiinta individuala", in schimb... 
Ultima modificare facuta de diorella (14-01-2009 16:07:40)
|
|
| 14-01-2009 16:02:50 |
|
diorella Femeie
Nou venit
|
|
A, nu! Din cate am inteles eu, era vorba de un anume gen de rock... Si apoi, eu nu ma indeletnicesc cu demonstratiile, ca e treaba ingrata, iar XT, in mod sigur, doar incearca sa invie din morti spiritul polemic pe aici: probabil ca se plictiseste de moarte, din cauza "siropului de coacaze", postat de mine zilele trecute. 
|
|
| 14-01-2009 16:41:07 |
|
|
?? Sayyadina
Cont Sters
|
|
Nu trebuie sa spun nimic despre VACA, iti spui tu singur. Si sunt absolut convinsa ca perfect argumentat. Din pacate inutil, dar...fiecare cu jucaria lui.
|
|
| 14-01-2009 17:06:20 |
|
|
?? Xtremul
Cont Sters
|
|
Sint studii d-astea asupra efectelor mantrelor (mai mult sau mai putin muzicale) facute nu doar pe cirezi, coane traven, ci si pe turme (de enoriasi mai ales).
Lasind deoparte insa orice discutie (oricum inutila) referitoare la gusturile fiecaruia (notiunea de "muzica buna" fiind pur personala - repet asta ca sa nu mai fiu acuzat de tendintze rigide ori prozelitiste etc), tot ma mai arunc un pic (cu riscul ruperii gitului ) in finalizarea ideii doar un pic atinse a iluziei nonconformismului - chestie sub vraja careia traiesc nu doar baicarii ori roacarii. Fiindca putzini au revelatia atingerii unui punct al "autocontemplarii echidistante din exterior" (moamaaa, cam savant , dar altfel nu merge iexplicatzia) - care autoevaluare le-ar arata banala (daca nu chiar trista ) realitate a evidentzei ca de fapt nonconformismul lor e doar o biata inregimentare intr-un grupuscul cu nimic mai putin uniform decit, sa zicem, ala al evreilor ultraortodocsi.  (conformistii aia... dintr-un p.d.v. foarte nonconformisti de fapt, care fac sex - sau monta ?! - printr-o gaura din cearsaf, exclusiv in vederea reproductiei efectivelor).
Uite-asa ma rid  cind vad turmele de liceeni Xtrem de incintati ca nu mai au uniforme, dar care (daca observati facind abstractie de unele detalii irelevante) au de fapt un nou gen de "uniforma" neoficiala (al carei stil se schimba ce-i drept nitzel odata cu moda - dar numai "in bloc"). Si, continuind aiurelile astea sofistice poate, continui sa cred ca nota "iesita din tipare" a personalitatii cuiva n-ar trebui sa stea in nonconformismul imprumutat (indiferent de sursa, dar in sens de "apendice"), ci doar in gindirea/actiunea diversa in sensul de PROPRIE si implicit originala (chestie care-ar presupune in primul rind CREATIVITATE - calitate in curs de disparitie mai dihai ca-capra neagra in era asta globalizant-internautica).
Ca sa exemplific un pic cu situatii din viatza reala inutilitatea oricaror discutii pe tema asta, pot sa-ti spun, coane Traven, ca era chiar sa mi-o iau pe cocoasha la o intrunire de bikeri (unde ma mai duc cind si cind fiindca-s obligat) de la o turma (sau cireada, zi-i cum vrei) ai carei membri semanau intre ei ca picaturile de apa - si gindeau de fapt la fel... de apos , in ciuda alcoolizarii lor avansate  - dar tot UNIFORME si pe care, iresponsabil de direct cum sint, i-am intrebat ceva de genul: "Buey, cum 'reaku' va recunoasteti macar intre voi, ca pina si tatuajele le-aveti la fel ??"   Asta, dupa ce am incercat fara succes antamarea unei discutii mai savant-profunde despre conceptul de originalitate, nonconformism si alte alea.  (discutie oricum dificila din cauza decibelilor - cinta mi se pare trupa Luna Amara )
Ultima modificare facuta de Xtremul (14-01-2009 19:09:52)
|
|
| 14-01-2009 18:07:51 |
|
diorella Femeie
Nou venit
|
|
Mie nu-mi plac. Dar eu nu am experienta "pasilor progresivi", despre care vorbeste Traven. Am avut o copilarie (inclusiv adolescenta) foarte frumoasa, dar controlata in totalitate (deci, nicio iesire la discoteca sau club). Dupa care am urmat un regim socio-muzical si mai... clasicist. 
|
|
| 14-01-2009 20:13:08 |
|
diorella Femeie
Nou venit
|
|
P.S. Cred ca e vorba, totusi, de educatie. Fie ca e vorba de influenta mediului in care ne formam ca personalitati, fie ca e vorba de studii (pregatire profesionala), tot educatie se cheama... Muzica, fiind un mijloc de comunicare, e normal sa ne modeleze sensibilitatea, dar ce muzica ascultam - asta depinde mai putin de noi, si mai mult de cei care ne influenteaza, intr-un fel sau altul, gusturile, preferintele, stilul de viata...
P.P.S. Sa nu te iei cumva si de Luna Amara, sunt baieti extraordinari, angajati si curajosi! 
Ultima modificare facuta de diorella (14-01-2009 20:43:26)
|
|
| 14-01-2009 20:25:14 |
|
diorella Femeie
Nou venit
|
|
Da, XT, m-ai inteles bine, ma refeream la mesajul politic al Lunii Amare. Nu sunt o fana a stilului, dar ei par a avea ce spune...
P.S. O sa ma fac a nu observa aluzia la francofonie... 
|
|
| 15-01-2009 13:24:19 |
|