Forum
- pur si simplu -
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune

Nu sīnteti conectat.
Forum / Sex / de pe net adunate    
Autor
Mesaje Pagini:  1 2
?? smileyface
Cont Sters

Inregistat: 24-09-2007
alta chestie care ma irita la comentarii...
vine unul patit (care stie foarte bine ce a patit de la unserul respectiv) si-si da cu parerea nu tocmai ortodox.. la adresa acestuia. Si, pe buna dreptate.. ca doar stie el.. ce-a patit :D
apoi.. ce sa vezi?
vine x-ulescu.. si spune: userul respectiv nu-i deloc asa ca eu il stiu foarte bine.. real.. e un domn / o doamna... alea alea

adica... daca eu am fost injurata ca la usa cortului de popescu.. si stiu bine ce am patit.. sa il cred pe ionescu sau nu? :rolleyes:

19-11-2007 06:24:35

?? viccraft
Cont Sters

Inregistat: 25-07-2007

onoyoko a scris:

Sunteti prea buni pentru noi,de aceea femeile inteligente sunt singure!

Inteligenta ta transcede bunatatea mea. Si te rog sa-mi ierti malitiozitatea, tocmai am fost jignit pe alt topic de o astfel de "inteligentza". Sunt ranchiunos. :D

19-11-2007 15:30:31

?? onoyoko
Cont Sters

Inregistat: 10-09-2007

viccraft a scris:

onoyoko a scris:

Inteligenta ta transcede bunatatea mea. Si te rog sa-mi ierti malitiozitatea, tocmai am fost jignit pe alt topic de o astfel de "inteligentza". Sunt ranchiunos. :D
Cred ca esti cam infantil,invata sa citesti printre cuvinte.

20-11-2007 18:24:48

?? viccraft
Cont Sters

onoyoko a scris:

viccraft a scris:

onoyoko a scris:

Cred ca esti cam infantil,invata sa citesti printre cuvinte.

Pai sa iti traduc, pentru ca in infantilitatea mea mi se pare ca nu intelegi: Nu inseamna ca daca esti singura esti neaparat si inteligenta. Expresia este "sa citesti printre randuri". Dar, desigur trebuie sa fii in stare sa scrii o fraza ca sa poata cineva sa citeasca printre "randurile" tale...

20-11-2007 19:23:13

?? onoyoko
Cont Sters

Cine te-a ranit atat de rau incat ataci inainte de a fii atacat? Nu faceam decat sa vb,dar tu te aperi,de ce ? Parca te vad cu scutul in fata ,gata sa te aperi,,dar de ce si de cine te aperi? Chiar atat de rea a fost viata cu tine?

21-11-2007 16:28:46

?? viccraft
Cont Sters

onoyoko a scris:

Cine te-a ranit atat de rau incat ataci inainte de a fii atacat? Nu faceam decat sa vb,dar tu te aperi,de ce ? Parca te vad cu scutul in fata ,gata sa te aperi,,dar de ce si de cine te aperi? Chiar atat de rea a fost viata cu tine?

Imi cer scuze. Sunt orgolios, ma cred destept si nu suport sa mi se spuna ca nu sunt. Si imi descarc nervii aiurea. Nu, viata nu a fost rea cu mine. Sunt poate cel mai putin indreptatit sa zic asa ceva. Sper sa mai aiba vreo valoare scuzele mele, dupa ce ti-am spart capul.
Am in mine multe lucruri de spus, lucruri pe care le gandesc, lucruri pe care le simt. Cred ca am obosit sa fiu luat in ras... Iar cand banuiesc cea mai vaga idee de "mijto" la adresa a ceea ce simt, imi creste pulsul.
Asta-s eu, voi incerca sa ma mai imbunatatesc.... dar nu promit, ca sa nu va dezamagesc iar.

21-11-2007 17:50:13

?? onoyoko
Cont Sters

TI garda sus,dar vezi ca daca vine iubirea s-ar putea sa o ratezi tocmai din acest motiv,ca nu-i dai voie sa se apropie,pentru ca nu ai incredere in nimeni si nimic. Si eu sunt la fel,asa ca stai linistit,cunosc starea asta.

21-11-2007 18:46:03

Pagini:  1 2    
Mergeti la