Forum
- pur si simplu -
|
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune
Nu sīnteti conectat.
|
|
?? a_misogin
Cont Sters
Inregistat: 08-03-2005
|
|
"Femeile duc lipsa de iubire, nu de sex". Femeile duc lipsa de de toate: iubire, bani, ocrotire, bani, intelegere, bani, indrumare, bani, sustinere, bani etc. Nu mai rasfatati intreaga turma, rezumati-va la voi si poate veti fii mai credibile. Iar pentru ca o femeie sa caute aventura nu inseamna ca trebuie sa fie singura si insetata de iubire. Sunt atatea cuplate si neglijate... sau ma rog asa se simt ele. Si nu vorbesc din auzite. Un exemplu hilar - o tipa dorea o relatie extraconjugala pentru ca barbatul sau o neglija: omul avea 2 servicii si muncea pe rupte. Ea - serrviciu la stat la ora 4.30 acasa. Si cand venea dobitocul acasa se culca fara sa tina cont ca ei ii placea atat de mult sa... fie masata la talpi. O alta: il iubea pe barbasu' de nu se mai putea (ma rog barbat din familie cu venituri, da' asta nu conta). Si il iubea, si il iubea.... mama mama... da' parca mai lipsea ceva 'nedefinit'. O alta, cu prieten de vreo 8 ani. Incredere maxima. Nimic nu ar fii determinat-o sa renunte la el. Dupa 1 saptamana insa totul se schimbase, realizase ca de fapt nu era chiar asa, ca ala era un dobitoc de fapt care nu o alinta care nu o vedea ca pe o femeie. Dupa ce i-am dat papucii bineinteles ca s-a intors inapoi la dobitoc si sunt impreuna si azi (dupa cam 3 ani). Mai fetelor, lasa-ti-o ca macane rau de tot. Nu mai generalizati
|
|
| 20-06-2007 20:18:18 |
|
|
?? a_misogin
Cont Sters
|
|
bleah
Ultima modificare facuta de a_misogin (20-06-2007 20:21:37)
|
|
| 20-06-2007 20:19:40 |
|
|
?? nevinovata
Cont Sters
Inregistat: 29-12-2006
|
|
nu femeile duc lipsa de iubire ,ele o au in sange ...doar ca unele iubesc unde nu trebuie ,altele se mint ,altele se compromit ....si cele mai multe daruiesc iubirea si nu sunt pretuite...barbatii sunt manipulati si razbunatori ...dar cei mai multi stiu sa primeasca iubirea dar nu vor sa recunoasca ...acel "te iubesc draga mea "e f rar in randul barbatilor....si unii si altii simuleaza o relatie ,simuleaza orgasmul ,cauta visul pana mai au simturi...apoi mergem cu totii la rezultatul urinii sau ne uitam la telenovele....si unii si altii avem nevoie de iubire pana ne prapadim....
a_misogin a scris:
"Femeile duc lipsa de iubire, nu de sex". Femeile duc lipsa de de toate: iubire, bani, ocrotire, bani, intelegere, bani, indrumare, bani, sustinere, bani etc. Nu mai rasfatati intreaga turma, rezumati-va la voi si poate veti fii mai credibile. Iar pentru ca o femeie sa caute aventura nu inseamna ca trebuie sa fie singura si insetata de iubire. Sunt atatea cuplate si neglijate... sau ma rog asa se simt ele. Si nu vorbesc din auzite. Un exemplu hilar - o tipa dorea o relatie extraconjugala pentru ca barbatul sau o neglija: omul avea 2 servicii si muncea pe rupte. Ea - serrviciu la stat la ora 4.30 acasa. Si cand venea dobitocul acasa se culca fara sa tina cont ca ei ii placea atat de mult sa... fie masata la talpi. O alta: il iubea pe barbasu' de nu se mai putea (ma rog barbat din familie cu venituri, da' asta nu conta). Si il iubea, si il iubea.... mama mama... da' parca mai lipsea ceva 'nedefinit'. O alta, cu prieten de vreo 8 ani. Incredere maxima. Nimic nu ar fii determinat-o sa renunte la el. Dupa 1 saptamana insa totul se schimbase, realizase ca de fapt nu era chiar asa, ca ala era un dobitoc de fapt care nu o alinta care nu o vedea ca pe o femeie. Dupa ce i-am dat papucii bineinteles ca s-a intors inapoi la dobitoc si sunt impreuna si azi (dupa cam 3 ani). Mai fetelor, lasa-ti-o ca macane rau de tot. Nu mai generalizati |
|
|
| 20-06-2007 20:30:26 |
|
|
?? a_misogin
Cont Sters
|
|
nevinovata a scris:
nu femeile duc lipsa de iubire ,ele o au in sange ...doar ca unele iubesc unde nu trebuie ,altele se mint ,altele se compromit ....si cele mai multe daruiesc iubirea si nu sunt pretuite...barbatii sunt manipulati si razbunatori ...dar cei mai multi stiu sa primeasca iubirea dar nu vor sa recunoasca ...acel "te iubesc draga mea "e f rar in randul barbatilor....si unii si altii simuleaza o relatie ,simuleaza orgasmul ,cauta visul pana mai au simturi...apoi mergem cu totii la rezultatul urinii sau ne uitam la telenovele....si unii si altii avem nevoie de iubire pana ne prapadim.... |
Toti avem nevoie de iubire: de acord. Puritatea iubirii femeilor vs greseala barbatilor de a nu o primii cum se cuvine: cliseu.
|
|
| 20-06-2007 20:42:24 |
|
|
?? ovidiu23
Cont Sters
Inregistat: 31-07-2007
|
|
doresc sa cun o doamna,domnisoara pt relatii intime discretie
|