Forum
- pur si simplu -
|
Inceput | Cautare | Inregistrare | Conexiune
Nu sīnteti conectat.
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
Inregistat: 21-07-2007
|
|
Mersi la fel si tie, distinsa doamna roshcata 
|
|
| 19-08-2007 17:30:05 |
|
|
?? dobrina
Cont Sters
Inregistat: 26-07-2007
|
|
san_quentin30 a scris:
Io as zice ca atunci cand te saturi, sa vomiti pe el si sa-i zici ca e din cauza efortului. Sa vezi ce grijuliu o sa fie data viitoare sa nu te mai epuizeze atata. Sau iti rupe capu' dar asta e un risc pe care trebe sa ti-l asumi  |
Am vomitat ,si inca de mai multe ori...Cat despre rupere mi-l rupe daca nu execut.E grav,nu???
|
|
| 19-08-2007 17:33:22 |
|
|
?? dobrina
Cont Sters
Inregistat: 26-07-2007
|
|
Si mai stiu ceva care sigur il satisface:sa ma vada ca beau apa-semn ca sunt satula!
|
|
| 19-08-2007 17:40:33 |
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
|
|
Uite ce sa faci: astepti pana adoarme, si ii lipesti scula de burta, cu Superglue. Ar trebui sa functioneze.
|
|
| 19-08-2007 17:41:18 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
Inregistat: 01-03-2007
|
|
am impresia ca matale doamna te tzii de glumitze !...hihihii
dobrina a scris:
Si mai stiu ceva care sigur il satisface:sa ma vada ca beau apa-semn ca sunt satula! |
|
|
| 19-08-2007 18:18:06 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
nu merge cu superglue ca este pe baza de acid fenic ....dai mai bine cu bizon superpower ...costa 160.000 shi se preteaza perfect la suprafetze de piele !....mai ieftin este un brici ......harshti shi gata ...ai scapat de problema ....hihihi !
san_quentin30 a scris:
Uite ce sa faci: astepti pana adoarme, si ii lipesti scula de burta, cu Superglue. Ar trebui sa functioneze. |
|
|
| 19-08-2007 18:21:03 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
este grav ca nu tzi l-a rupt pana acum !
dobrina a scris:
san_quentin30 a scris:
Io as zice ca atunci cand te saturi, sa vomiti pe el si sa-i zici ca e din cauza efortului. Sa vezi ce grijuliu o sa fie data viitoare sa nu te mai epuizeze atata. Sau iti rupe capu' dar asta e un risc pe care trebe sa ti-l asumi  |
Am vomitat ,si inca de mai multe ori...Cat despre rupere mi-l rupe daca nu execut.E grav,nu??? |
|
|
| 19-08-2007 18:37:57 |
|
|
?? san_quentin30
Cont Sters
|
|
Si cel mai grav e ca legea l-ar condamna daca ar face-o..
|
|
| 19-08-2007 19:04:31 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
aici ar trebuii sa intervina spiritul de sacrificiu masculin : sa se jertfeasca shi sa-i rupa capul ca nu de alta divortzeaza shi nenoroceshte alt barbat vipera ! hihihihi woooooow ce misogin nesimtzit sunt !
san_quentin30 a scris:
Si cel mai grav e ca legea l-ar condamna daca ar face-o.. |
|
|
| 19-08-2007 20:34:26 |
|
SandieShaw Femeie
Moderator
Inregistat: 15-11-2005
|
|
dobrina a scris:
sunt una "cuminte"(totusi eu insami am indoieli despre asta).De 14 ani fac tot ce-mi cere fara sa comentez.Lui ii place ,e innebunit,mai vrea o data si inca o data...dar oare mie imi place??? |
Ca-ti pui intrebarea asta e legitim... dar nu acum, dupa 14 primaveri... daca el nu ti-a pus-o niciodata (intrebarea) atunci solutia ta e una singura STOARCEREA PINA LA ULTIMA PICATURA... de tot, dupa care poti sa mai vomiti o data, asa, de grand finale... si apoi sa vezi daca nu da din RECYCLE BIN pe-afara, sa-ti murdareasca covorul... wow... ce CIUDAT de misandra sint, nu, sereleule?  
|
|
| 19-08-2007 21:46:49 |
|
|
?? kawacadabrantul
Cont Sters
Inregistat: 15-09-2006
|
|
...Misandra tu, Sandie?! Mixandra, poate... 
|
|
| 19-08-2007 21:54:19 |
|
SandieShaw Femeie
Moderator
Inregistat: 15-11-2005
|
|
mi(c)sandra conceptuala... is... altfel in practica sint tot asa precum duzinile de misogini de pe forum cariora le curg "balele" dupa un chat erotic macar, daca mai mult ori nu se poate ori e prea scump...
|
|
| 19-08-2007 22:00:04 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
hihihi mdea am totushi un "simtzir ciudat" ca "doamna" dobrina ( hihihi daca stateam 3 noptzi nu-mi caca mintea asemenea id-u ) nu a facut decat chestia aia cu aruncatul pietrei in lac ca sa aiba nebunii ce cauta .....e cam ciudata shi total masculina afirmatzia ei "Si mai stiu ceva care sigur il satisface:sa ma vada ca beau apa-semn ca sunt satula!".........suna a replica copiata dintr-un banc !....hihihihi shi hai acum sa fiu shi eu tarla de om shi s-o completez cu : zi mersi draga ca are grija de tine shi-tzi da de mancare regulat ....shi ca sa nu te mai ineci cand serveshti masa stai cu picioarele intr-un lighean cu apa shi ....CALCA APA !!!!!!! hihihihihi
|
|
| 19-08-2007 22:05:56 |
|
|
?? kawacadabrantul
Cont Sters
Inregistat: 15-09-2006
|
|
SandieShaw a scris:
dobrina a scris:
sunt una "cuminte"(totusi eu insami am indoieli despre asta).De 14 ani fac tot ce-mi cere fara sa comentez.Lui ii place ,e innebunit,mai vrea o data si inca o data...dar oare mie imi place??? |
Ca-ti pui intrebarea asta e legitim... dar nu acum, dupa 14 primaveri... daca el nu ti-a pus-o niciodata (intrebarea) atunci solutia ta e una singura STOARCEREA PINA LA ULTIMA PICATURA... de tot, dupa care poti sa mai vomiti o data, asa, de grand finale... si apoi sa vezi daca nu da din RECYCLE BIN pe-afara, sa-ti murdareasca covorul... wow... ce CIUDAT de misandra sint, nu, sereleule?   |
Din pacate, si-n Romanica 80-90% din asa-zisele cupluri functioneaza pe baza celebrei axiome a animalului pseudoreformist Kenan Evren Ataturk ("Ce-i femeia? - Cel mai bun aparat de b elit p ula" ) Sint totusi convins, idealistul de mine, ca sarmana Dobrina n-ar avea nicio greatza daca... chiar l-ar iubi pe tiranul ei casnic 
|
|
| 19-08-2007 22:10:02 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
hihihi chat erotic unde unde ca bani am destui !.....
SandieShaw a scris:
mi(c)sandra conceptuala... is... altfel in practica sint tot asa precum duzinile de misogini de pe forum cariora le curg "balele" dupa un chat erotic macar, daca mai mult ori nu se poate ori e prea scump... |
|
|
| 19-08-2007 22:10:38 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
un echipaj de politzie in fatza unei scari de bloc intreaba pensionarii care jucau table linishtitzi pe banca : domnilor ce este cu scandalul ala imens care se aude de la etajul trei ?........pensionari linishtitzi raspund : bleah nimic interesant ....iar ishi bate popescu mashina de spalat ! hihihihi !
kawacadabrantul a scris:
SandieShaw a scris:
dobrina a scris:
Ca-ti pui intrebarea asta e legitim... dar nu acum, dupa 14 primaveri... daca el nu ti-a pus-o niciodata (intrebarea) atunci solutia ta e una singura STOARCEREA PINA LA ULTIMA PICATURA... de tot, dupa care poti sa mai vomiti o data, asa, de grand finale... si apoi sa vezi daca nu da din RECYCLE BIN pe-afara, sa-ti murdareasca covorul... wow... ce CIUDAT de misandra sint, nu, sereleule?   |
Din pacate, si-n Romanica 80-90% din asa-zisele cupluri functioneaza pe baza celebrei axiome a animalului pseudoreformist Kenan Evren Ataturk ("Ce-i femeia? - Cel mai bun aparat de b elit p ula" ) Sint totusi convins, idealistul de mine, ca sarmana Dobrina n-ar avea nicio greatza daca... chiar l-ar iubi pe tiranul ei casnic  |
|
|
| 19-08-2007 22:15:25 |
|
|
?? ciudatul_srl
Cont Sters
|
|
shi hai sa mai bag una de uderground .....tanti dorina sa shtii ca incadrarea la categoria " femeie cuminte" nu se face in functzie de criteriul :" dac-o suge sau nu " ci in functzie de criteriul "cui o suge "........ce pana mea o frecam atat ...sexul oral e de pe vremea lu" decebal nah !!!!!! de unde dracu a ieshit asta ca daca faci sex oral nu eshti femeie cuminte !!!! hihihihi
|
|
| 19-08-2007 22:55:29 |
|